2022 yeni umutlar getirsin

2022 yeni umutlar getirsin

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yeni yıl mesajı yayımladı. Tekbıyıkoğlu, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisine bulundu.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünyamız ve ülkemiz için önemli gelişmelere sahne olan, acı ve tatlı hatıralarıyla 2021 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2022 yılına giriyoruz. Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkân sağlayan dönüm noktalarıdır. Yeni yılda Ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm toplum kesimlerimizin birlikte çalışması ile 2022 yılının ilimiz için; sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha güzel bir yıl olacağına inanıyorum.

Yeni yılın, müreffeh bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele ulaşmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük ümidimdir.”

Vali Tekbıyıkoğlu, “Kıymetli hemşehrilerim, 2021 yılını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgını ile mücadele ederek geçirdik. Daha güzel ve daha sağlıklı günlerde buluşmak üzere, salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere riayet etmeye özen göstermeliyiz. Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içerisinde karşılayabilmeleri için Valiliğimizce her türlü önlemi aldık. Yılbaşı günü ve gecesinde 310 Polisimiz, 179 Jandarmamız, AFAD, sağlık kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimizle birlikte Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılı en samimi duygularımla kutluyor; 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm hemşehrilerimize sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı