2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralıyla gerçekleştirildi. Meclis üyeleri ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen meclis toplantısı gündem maddeleri arasında yer alan bir önceki aya ait meclis karar özetlerinin okunup oylanması ile başlandı.

Gündem maddesi arasında yer alan komisyondan gelen komisyon raporlarının görüşülmesi, imar plan tadilatlarının görüşülmesi, imar tadilat taleplerinin komisyona havalesi, denetim komisyonuna gizli oy ile üye belirlenmesi, gerçekleştirildi. Yapılan oylama ile Denetim Kuruluna gizli oyla Mehmet Emin Erkoç, Yusuf Baran, Emrah Doğan, Levent Uslu, Murat Tanır  Denetim Kuruluna seçildi. Divan başkanlığına verilen önergeler ile son buldu.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Meclis toplantısının ardından yaptığı konuşmada, “2021 yılının ilk meclis toplantısı hayırlara vesile olsun. İnşallah çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ