2017, huzura ve mutluluklara vesile olsun

2017, huzura ve mutluluklara vesile olsun

DAHA GÜÇLÜ, DAHA MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN

2017, huzura ve mutluluklara vesile olsun

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Başkanı İlker Mazılıgüney, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

15 TEMMUZ´DA GEREKEN CEVAP VERİLDİ

?Acısı, tatlısı ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılında cereyan eden terör saldırıları ve hainlerin 15 Temmuz´daki kalkışması, aziz milletimiz tarafından gerekli cevap verilerek bertaraf edildi. Bu da bizlere birliğin, beraberliğin değer ve önemini hatırlatan bir yıl oldu. Yaşanan bu hadiseler ve terör odaklarının hain saldırıları, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını hain emellerin aksine daha da kuvvetlendiriyor. Millet olarak bunun haklı gururunu hep beraber yaşayacağız. Yeni bir yılla birlikte barışın, huzurun ve güvenin egemen olması, karşılıklı saygı, anlayış ve hoşgörünün düşmanlıklara, nefrete ve önyargılara galip gelmesini umut ediyorum.

DAHA GÜÇLÜ, DAHA MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN

Bu vesileyle 2017 yılının ekonomik gelişmişliği ve siyasi istikrarıyla bölgesinde lider ülke konumuna hızla yerleşen güzide ülkemize ve tüm dünyaya bereket, sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini yüce Allah´tan niyaz ediyorum. Dilerim ki 2017´de komşu ülkelerimizde ve İslam coğrafyasında akan kardeş kanı ve gözyaşı biter, yerine barış ve huzur gelir. Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye´ye ulaşmak dileğiyle siz değerli vatandaşlarımızın yeni yılını yürekten tebrik ediyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ