2017, aydınlık günlerin müjdecisi olsun

2017, aydınlık günlerin müjdecisi olsun

GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH´TAN

2017, aydınlık günlerin müjdecisi olsun

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak, geride bıraktığımız 2016 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, 2017 yılından beklentilerini dile getiren bir mesaj yayınladı.

ÜLKEMİZE SIÇRATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Karabacak mesajında, ?Acısıyla, tatlısıyla, güzel ve kederli günleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni ümitlerle, yeni beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. 2017 yılının tüm milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, başta canları pahasına vatan müdafaası yürüten kahraman evlatlarımız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize selamet diliyorum. Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde Ortadoğu ülkelerinde ortaya çıkan yangının, Suriye yoluyla ülkemize de sıçramak üzere olduğu inkâr edilemez bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır.?

SURİYE KAYNIYOR

?Uygulanan yanlış politikaların yarattığı tahribatın en ağır faturasını Türkiye´nin ödediği görülmektedir. On binlerce kilometre uzaktan ülkelerin içişlerine karışarak çıkartılan kargaşanın, milyonlarca insanın huzurlu bir yaşam için evlerinden yurtlarından vazgeçerek başka ülkelere göç etmesine neden olduğunu gördükçe üzülüyor, karaya vuran bebeklerin cansız bedenlerinin, insanlığımızdan utanmamıza yol açtığı bir dönemi yaşıyoruz. Yetkililerin 2016 yılında, bir avuç petrolün, bir dirhem madenin hiçbir candan daha değerli olmadığının idrakine varmalarını diliyoruz.?

GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH´TAN

?Bizlere düşen, yeni yılda toplum mühendisliğinin esiri olmadan, ülkenin gerçek gündemini yakalamak ve perde arkasında dönen dolapları görmek olacaktır. Türkiye Kamu-Sen olarak memurlarımız adına yürüttüğümüz mücadeleyi, gerçek gündem ve gerçek hedefimizden sapmadan sürdüreceğiz. Her türlü olumsuzluğa rağmen umutsuz değiliz. Biliyoruz ki, karanlığın en yoğun olduğu dönem, güneşin doğmaya en yakın olduğu zaman dilimidir. Dileğimiz 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ve İslam ülkeleri üzerindeki karanlıkların dağıldığı, aydınlık günlerin doğduğu bir dönemin başlangıcı olması yönündedir. Gayret bizden, takdir Allah´tandır.? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ