2016, atılım yılımız oldu

2016, atılım yılımız oldu

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI BELEDİYE´NİN PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI BELEDİYE´NİN PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

2016, atılım yılımız oldu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye çalışanları ile bir araya geldi. Saygılı Belediye çalışmalarını değerlendirdi, personele bilgi verdi.

BELEDİYE´NİN 2016 YILI PERFORMANSI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye personelleri ile geçtiğimiz gün bir araya gelerek, belediye tarafından yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantının sadece bilgilendirme ve değerlendireme toplantısı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Saygılı 2016 Yılı içerisinde 540 kilometre sathi kaplama, 282 kilometre sıcak asfalt, 140 bin metrekare kilit parke yapıldığını söyledi Saygılı, MKE´den devrolan araziler hakkında da bilgi verdi.

MKE´DEN DEVROLAN ARAZİLERİN DURUMU

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Bu araziler üzerinde ilk olarak şehitler parkını yaptık ve vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Araziler üzerinde yaklaşık 50 dönümlük şehir parkı yapıyoruz ve şuan çalışmalar devam ediyor. 2017 yılı içerisinde bu parkı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Şehitler parkının karşısında Şehrimizin sosyal ve kültürel tarihini yansıtacak olan Tarihi Kırıkkale Evleri inşaatımız devam ediyor? dedi.

TARİHİ KIRIKKALE EVLERİ 2017´DE TAMAM

Tarihi Kırıkkale Evlerinin 2017 yılı içinde tamamlanacağını belirten Saygılı ?MKE lokal ve lojman inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü Millet Bulvarı tarafından 3x3 lük betonarme 2 adet bakslar ile bir geçit yapıyoruz. Bu alana 700 araçlık bir otopark yapıyoruz ve bu sayede de Karşıyaka, Yuva ve Selimözer Mahallelerine de ikinci bir yol açılmış olacak. Trafiği rahatlatmak adına ve şehrimizi ikiye bölen demiryolu için 3 adet kavşak tasarladık. MKE Havuzlar, Karşıyaka, İtfaiye kavşağı.  MKE Havuzlar kavşağı inşaatı 15 güne kadar başlamış olacak. Diğer kavşaklar da 2017 yılında inşaat çalışması başlayacak. Değerli mesai arkadaşlarım, şehrimizin bir mezarlık ihtiyacı vardı, yaptığımız bir çalışma sonunda kısa sürede şehrimiz yeni bir mezarlığa kavuşacak.  Diğer bir projemiz olan Bahçelievler Bisiklet ve Yürüyüş yolunu hizmete açtık. Bütün bu çalışmaların hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

TÜM BELEDİYE ÇALIŞANLARINI UYARDI

Belediye personellerine çalışma şartlarına riayet etmeleri ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri ricasında bulunan Saygılı, ?Sizden ricam görevinizi en iyi şekilde yapmanız. Toplantıya katılan değerli mesai arkadaşlarım, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

30 YILINI DOLDURAN PERSONELE HEDİYE

Belediye Başkanı Saygılı, Belediyede 30 yıl ve üzeri görev yapan personellere Belediyem logosu olan yüzükleri takdim etti. BEM-BİR-SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay bulut Sosyal Denge Sözleşmesini imzalamasından dolayı Sendika ve personelimiz adına Başkanına teşekkür ederek Kur´an-ı Kerim hediye etti. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Belediye personeli katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü