2015 seçimi önemli

2015 seçimi önemli

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, kongrelerini tamamlayan ilçelere ziyaret etti. Köksal göreve seçilen başkanları kutladı, hayırlı olsun dileklerini iletti. Köksal, 2015 seçimlerinin önemli olduğunu söyledi.

FARKLI İLLERDE GÖREV ALACAK

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ilk olarak Ak Parti Kırıkkale il teşkilatını ziyaret etti. Yapılan ziyarette Pazar günü gerçekleşecek olan 5’nci olağan kongre ile ilgili teşkilat ile toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra istek, talep ve şikâyetlerini iletmek üzere partiye gelen vatandaşları dinledi. AK Parti Genel Merkezi tarafından başka illere görevlendirilen Milletvekili Oğuz Kağan Köksal aynı tarihlerde farklı illerde görev alacak.

2015 SEÇİMİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Bu kapsamda Milletvekili Köksal kongrelerini gerçekleştiren ilçeleri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Köksal, Delice, Çerikli, Balışeyh, Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Belediye Başkanları ziyaretinde Köksal, bu tür ziyaretlerin Belediye Başkanlarının hizmetlerinin tanıtımı bakımından önemli olduğunun altını çizdi. Ziyaretlerde konuşma gerçekleştiren Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti’nin her seçimde oyunu arttırdığını söyleyerek, “Bu dönem inşallah anayasa değişikliği için düğmeye basıp, bu görevimizi de yerine getireceğiz. Bundan dolayı 2015 seçimleri büyük önem taşımaktadır” dedi.

MKE ARTIK DIŞA BAĞIMLI OLMAYACAK  

Köksal, “Anayasayı değiştirebilmemiz için, bu dönem daha çok oy alıp Milletvekili sayımızı arttırmalıyız. Bizim en büyük eksiklerimizden birisi yaptıklarımızı anlatmamızdandır. Bizim iktidarımız zamanında Kırıkkale’ye yapılan en büyük yatırımlarından birinin temelini geçtiğimiz günlerde attık. Bu yatırım Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi. MKE Kurumunun iş konusunda daralma var deniyor. Bundan sonra MKE Kurumu dışarıya yani dış ülkelere yaptırdığı işleri burada yapabilecek” diye konuştu. Köksal konuşmasının ardından Sulakyurt ilçesi Özel İdare Müdürü Mahmut Nedim Çetiner’in trafik kazası vefat eden oğlu Murat Çetiner’in cenazesine katıldı. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız