2014 yılında Türkiye ağladı

2014 yılında Türkiye ağladı

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, 2014 yılını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, "Üst üste yaşanan maden kazaları, borçla dönen esnafın durumu, Kobani`de yaşanan çatışmaların bahane edilerek ülkemizin ateşe verilmek istenmesi, TÜİK`in asgari geçi

DIŞ POLİTİKA BİTİRİLDİ

Vurgun, “Dış politikada irtifa kaybeden, sözü dinlenmeyen bir ülke haline gelen Türkiye`nin, Suriye, Irak, Ukrayna`da yaşanan vahim olaylarda etkin rol oynayamadığını belirten Vurgun, "Türkiye buralarda adeta emir eri gibi batılı güçlerin istekleri doğrultusunda pozisyon alan bir konuma gelmiştir.”diye konuştu.

204 YILI KAYIP YILI

Vurgun, “Halkın milli ve manevi duygularını okşayan kimi çıkışlarla da imaj çalışması yapılmıştır. 2014 yılını başlıklar halinde aşağıdaki gibi değerlendirmek pek mümkündür. Aşağıda da görüleceği üzere ülkemiz sanayi, kalkınma, refah, sanat, tarih, estetik, irfan, tarım ve kültür eksenli bir gündem ne yazık ki yaşamadı. Maalesef 2014 yılı da son 12 yılda olduğu gibi politik yoğunluklu sığ polemiklerle geçti ve gitti. Siyaset sadece oy için yapıldı ve ne yazık ki ülkemiz zaman kaybetti. Türkiye 2015`e ise yine bu kaos ve kutuplaşma havasında girecek. Yaklaşmakta olan seçimlerde yine bunun üzerinden beslenilmeye çalışılacak. Halkımızın önümüzdeki haziran ayında yapılacak seçimlerde bu duruma "Artık Yeter" diyeceğinden şüphemiz yoktur" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ