2013 mali performansı değerlendirildi

2013 mali performansı değerlendirildi

Yeşil Vadi Su Birliği Başkanlığı Üyeleri 2013 mali yılı performans programını görüşmek üzere bir araya geldi. Hakkı Vurgun başkanlığında bir araya gelen birlik üyeleri 5 gündem maddesini oylayarak karara bağladı.

5 MADDE KARARA BAĞLANDI

2013 mali yılı performans programını görüşmek üzere Yeşil vadi su birliği başkanlığı üyeleri Belediye meclis toplantı salonunda bir araya geldi. 4 sayılı olağan meclis toplantısının başkanlığını Hakkı Vurgun yaparken toplantıda 5 gündem maddesi de oylanarak karara bağlandı. Gündemin ilk maddesi olarak Yeşil Vadi Su Birliği Başkanlığı 2013 Mali Yılı performans programı görüşülerek karara bağlandı. İkinci madde olarak görüşülen 2013 Mali Yılı hazırlık bütçesi de plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

PERSONEL YÖNETMELİĞİ BELİRLENDİ

Gündemin üçüncü maddesi olarak görüşülen Yeşil Vadi Su Birliği Başkanlığı boş bulunan memur kadroları değişikliği görüşülerek karara bağlandı. Dördüncü madde olarak görüşülen personel yönetmeliği de üyeler tarafından kabul edildi. Gündemin son maddesi olarak görüşülen su atış ve abone yönetmeliği de görüşülerek karara bağlandı.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı