2012 birlik beraberlik yılı olsun

2012 birlik beraberlik yılı olsun

Sulakyurt ilçesi Kaymakamı Yunus Can İnal, Yılbaşı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. İnal, 2012 yılının birlik beraberlik getirmesi dileğinde bulundu.

 
 
HUZUR VE REFAH
Kaymakam İnal, mesajında, çağın ileri teknolojilerinin ve bilginin getirdiği ilerlemelerle zaman kavramının çok değer kazandığını ifade ederek, yeni yılın ülkenin birlik ve beraberliğine güç katmasını ve daha gelişmiş, daha ileri bir Türkiye için gelmesini diledi. İnal, mesajında şunları kaydetti:  "Yeni bir yıl arifesinde olduğumuz bu günlerde hüzünleri ve mutluluklarıyla bir yılı geride bırakmış bulunuyoruz. Çağımız ileri teknolojilerinin ve bilginin getirdiği ilerlemelerle zaman kavramının çok değer kazandığı günümüzde, her geçen saniye daha da kıymet kazanmıştır. Dolayısıyla zamanın kıymetini bilerek, önce kendimiz için, sonra ailemiz için, sonra akrabalarımız ve yakın çevremiz için, sonra komşularımız, köyümüz ve mahallemiz için, sonra ilçemiz için, ilimiz için, vatanımız ve tüm insanlık için neler yapabileceğimizin muhasebesini öz vicdanlarımızda yapmak ve harekete geçmek, devletimizin huzurunu ve refahını sağlamak yönündeki en önemli unsurlar olduğu kanaatindeyim.
 
ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIZ GEREKİR
Nitekim Ulu Önder`in Gençliğe Hitabesi`nde de bahsettiği üzere, ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine mani olmak isteyen dahilde ve hariçte birçok mihraklar vardır. Bu karanlık ellerin Oyunlarını boşa çıkarmak için tüm gücümüzle, her saniyemizde bile, ülkemizin birliği ve beraberliği için çalışmak en esaslı savunma kuvvetimiz olacağı inancındayım. Zira devletimiz de bu uğurda her türlü desteğini bizlerden esirgememektedir. Gerek eğitim, gerek sağlık ve gerekse sosyal alanda tüm imkanlarıyla halkının varlığı, birliği, huzuru ve refahı için seferber olmuştur. Sulakyurt halkı alarak elimizi taşın altına koymamız gerekmektedir. Bunu da yarınlarımız için en önemli yatırım kaynağı olan `insan`a yatırım yaparak sağlayabiliriz.
 
ÖRNEK ÜLKE
Yani, başta kızlarımız olmak üzere tüm çocuklarımızı, onların, bizim ve ülkemizin geleceği için okula göndermek, tüm insanlarımızla kucaklaşıp ayrılmaz bir bütün olmak ve gelecek nesillerimize de bu kardeşlik duygusunu aşılamak, devletimiz için sorumluluk sahibi olmak ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek gerekmektedir. Sulakyurt halkının her zaman taşın altına elini koyduğuna ve koyacağına kanaatim tamdır. Ülkemizin ise geçmişte olduğu gibi gelecekte de gıptayla gösterilen, örnek ülke olacağına şüphesiz inanmaktayım. Bu derin duygu ve düşüncelerimle, yeni yılın ülkemizin birlik ve beraberliğine güç katmasını ve daha gelişmiş daha ileri bir Türkiye için gelmesini diliyorum. Ayrıca başka memleketlerde ve gurbette yaşayanlarla birlikte, tüm Sulakyurt halkına yeni yılın; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum."
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ