200 kişinin istihdamı hedefleniyor

200 kişinin istihdamı hedefleniyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, çağrı merkezlerinin önemli bir yatırım modeli olduğunu ve kentte hizmet veren bu yerlerin çoğalmasının ekonomiye katkı sağladığını söyledi. Yaklaşık 200 kişinin istihdam edeceği merkezin hizmet merkezi olduğunu bildirdi.


İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Turkcell İletişim Merkezini ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Kızılkanat İş Merkezi’nde faaliyet gösteren merkezin 200 kişiye istihdam sağladığını belirten Kolat, kent ekonomisine ve istihdama önemli katkılar yapıldığını söyledi. Özel sektör yatırımlarının Kırıkkale için büyük önem arz ettiğini belirten Vali Kolat, yatırımların devam etmesi için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

İŞ ALANLARININ OLUŞMASI GEREKİYOR
Kırıkkale’de yeni iş alanlarının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Kolat, “Hakikaten çok güzel bir kompleks olmuş. Halkımızın bu tür iş alanlarını bilmesi gerekir. Güzel bir hizmet alanı oluşturulmuş. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimiz bu tür yatırımlarla kalkınacak ve biz bunun öncülüğünü yapmaktayız. Kamu yatırımlarının yanı sıra, kente yapılan özel yatırımların da önemli olduğunu düşünüyoruz. Bir şehrin kalkınması için özel sektör yatırımının artması gerekmektedir” dedi.


200 KİŞİ ÇALIŞACAK
Türkcell İletişim Merkezi’nden yapılan açıklamada ise, Kırıkkale lokasyonunda hem Türkcell hem de Halkbank müşterilerine hizmet verildiği, 100 kişi Türkcell, 100 kişi Halk Bankası ekibinden yer almak üzere toplam 200 kişinin istihdam edileceği belirtildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ