2002'den önce neden yapmadınız?

2002

ADAYLAR ETİLER MAHALLESİ'NDE DÜZENLENEN EV TOPLANTISINA KATILDILAR

 

2002'den önce neden yapmadınız?

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk Etiler Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısına katıldılar.

EVİ OLMAYAN EMEKLİYE TOKİ MÜJDESİ

Eski Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Kuzeytepe tarafından organize edilen ev toplantısına katılan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Etiler Mahallesi sakinlerine Ak Parti hükümeti zamanında yapılan icraatlardan ve 2002 öncesi Türkiye'de yaşanan kaoslardan ve sıkıntılardan bahsederek istikrarın ve hizmetlerin sürmesi için destek istediler. İlk konuşmayı yapan Ak Parti İl başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti olarak Allah'ın rızasını kazanmak ve hizmet etmek için yola çıktık ve hizmetlerimiz devam edecek. Ak Parti olarak yeni bir hizmete daha imza atıyoruz. Başbakanımız yeni bir uygulamayı gündeme getirerek evi olmayan emeklilerimiz için 250 TL taksitle ev sahibi olmalarının yolunu açıyor. Bu anlamda 250 bin konut yapılacak ve evi olmayan emeklilerimiz bu imkândan faydalanacak. Ayrıca tarım kredisi kullanan çiftçilerimizin de taksitli borçları ertelenecek' dedi.

O ZAMAN NEDEN YAPMADINIZ?

Muhalefet partilerin vatandaşı kandırmak ve oy toplamak için asgari ücreti 1500 lira emekliye çift maaş gibi söylemlerde bulunduklarına dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, ‘2002'den önce siz iktidardaydınız. Bu söylediklerinizi o zaman neden yapmadınız? Ama Ak Parti 2002'de göreve geldiğinden beri ne dediyse yaptı. 2002'den önce iktidarda olan partiler ülkeyi bir karanlığa sürükleyip yönetimi terk edip erken seçime gittiler. O zaman seçimde yüzde 22 alan bir parti 2002'de yüzde 2'lere düştü diğer partiler barajı aşamadı ve Ak Parti yüzde 36 ile iktidar oldu. Millet gereken cevabı o zaman sandıkta verdi. Şimdi önümüzde yine önemli bir seçim var. 7 Haziran2dan sonra uzun adamı başkan yapmanın seçimi olacak. Şimdi mesnetsiz iddialarda bulunan muhalefet partileri bu seçimde de yine milletimizin gazabına uğrayacaklardır' dedi.

5 YILDA BİR EKONOMİK KRİZ OLURDU

Can'dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk de Kırıkkale'ye hizmet etmenin bir şeref olduğunu belirterek, ‘Sizlerin desteğiyle bu şerefe nail olacağım inşallah. Ben Allah'ın rızasını kazanmak ve hizmet etmek için aday oldum. 2002 önce ülke çok karışıktı hayat pahalılığı vardı. Yarın ne olacağını bilemediğimiz günler vardı.  Çocuğumuza kitap defter alamazken şimdi her öğrencinin masasında ücretsiz kitapları hazır bulunuyor. Yakında bilgisayarlar hazır olacak. Ülke nerelerden nerelere geldi. Ak parti hükümeti 2002'den bu tarafa çok şey yaptı ve yapmaya da devam edecek. Muhalefetin laflarına inanmayın. Onlar iktidar olamayacaklarını bildikleri için bol keseden atıyorlar. Bu millet ‘90'lı yılları yaşadı iyi biliyor. Her 5 yılda bir ekonomik kriz oluyordu. Onlar ülkenin tekrar o karanlık günlere gelmesini istiyorlar' dedi.



KURTBEY
25.05.2015 10:17:38
peki sızler 12 yıldır iktidarsınız sizler ne yaptınız

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız