2 şehidimiz var, 3 de hemşerimizi kaybettik

2 şehidimiz var, 3 de hemşerimizi kaybettik

KARANLIK GÜÇLERİN DARBE GİRİŞİMİNİN ACI BİLANÇOSU AĞIR OLDU

KARANLIK GÜÇLERİN DARBE GİRİŞİMİNİN ACI BİLANÇOSU AĞIR OLDU

2 şehidimiz var, 3 de hemşerimizi kaybettik

15 Temmuz gece meydana gelen darbe girişiminde en ağır saldırının yapıldığı Ankara Gölbaşı´ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığında şehit düşen polislerden ikisinin Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Polis memurları Hakan Yorulmaz ile Köksal Kaşaltı´nın baba evlerine ateş düştü. Ayrıca 3 vatandaşımızın daha yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İKİ ŞEHİT KIRIKKALELİ HEMŞERİMİZ

Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı patlamalarla birlikte Gölbaşı´nda şehit sayısını 42 olarak açıklarken, Gölbaşı Devlet Hastanesi´ndeki duyuru panosunda ise yakınlarının bilgi alması için 43 yaralının bulunduğu belirtildi. Patlama sonrası şehit olan ve yaralanan polisler, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

KIRIKKALE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

Delice´nin Bayraklı Köyü nüfusuna kayıtlı olan şehit polis Hakan Yorulmaz (30) ve Delice Çongar Köyü nüfusuna kayıtlı olan Köksal Kaşaltı çıkan çatışmada şehit düştü. Şehit Polislerimiz Hakan Yorulmaz ve Köksal Kaşaltı´nın baba ocaklarına şehit ateşi düştü. Şehit Polisimiz Yorulmaz´ın Kırıkkale Yaylacık Mahallesi´nde yaşayan baba İsmail ve anne Hamide Yorulmaz´a acı haber yetkililer tarafından verildi. Şehidimiz Kaşaltı´nın ailesinin ise Ankara´da ikamet ettiği öğrenildi.

3 SİVİL HEMŞERİMİZ HAYATINI YİTİRDİ

Ayrıca çıkan olaylarda ise 3 Kırıkkaleli sivil vatandaşımız hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesine yapılan hain saldırıda Karakeçili nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Volkan Pilavcı, Türkiye Büyük Millet Meclisine yapılan silahlı saldırıda AK Parti Manisa Milletvekili Kırıkkaleli hemşerimiz Selçuk Özdağ´ın yeğeni Volkan Canöz ve sivil memur Kırıkkaleli hemşerimiz Aydın Çopur çıkan olaylarda hayatlarını kaybetti. Kırıkkaleli hemşerilerimizin baba evlerine ateş düştü. Cenazelerinin defni ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ