2 kişi tutuklandı 5 kişi aranıyor

2 kişi tutuklandı 5 kişi aranıyor

CEMAAT YAPILANMASINA YÖNELİK 3 İLDE YAPILAN OPERASYON SONUCUNDA 7 İSİM İÇİN TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

CEMAAT YAPILANMASINA YÖNELİK 3 İLDE YAPILAN OPERASYON SONUCUNDA 7 İSİM İÇİN TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

2 kişi tutuklandı 5 kişi aranıyor

Kırıkkale merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 8 şüpheliden 7´si hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Dün tutuklanmaları talebiyle Adliyeye sevk edilen B.Ö ve M.K tutuklandı.

TUTUKLAMA KARARI

Kırıkkale merkezli 3 ilde gerçekleştirilen) operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 8 şüpheliden 7´si hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. 27 Nisan´da  Kırıkkale,  Ankara ve  Konya´da yapılan operasyonda M.K, A.Ö., B.Ö. M.Ş, M.Y. E.G. M.V. ve H.G. "örgüte üye olma, haksız kazanç ve himmet adı altında para aktarma ve resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

5 KİŞİ ARANIYOR

Cumhuriyet Savcısı, 28 Nisan´da serbest bırakılan şüphelilerin tutuklanması için  Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesine itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme 7 şüpheli hakkında tutuklama kararı verdi. İl  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tutuklama kararının ardından B.Ö. ve M.K´yi Fabrikalar Mahallesi´ndeki ikametlerinde gözaltına aldı. B,Ö ve M.K tutuklandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararı verilen A.Ö, M.Ş, M.Y, E.G. ve M.V´nin yakalanması için de çalışma başlatıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ