1 TL`lik ayakkabı izdihamı!

1 TL`lik ayakkabı izdihamı!

Kırıkkale'de Zafer Caddesi'nde bir ayakkabı mağazası 20 liralık ayakkabıları 1 TL`den satışa sundu. Durum böyle olunca izdiham yaşandı. İzdihamda bazı çocuklar, ezilme tehlikesi geçirdi. Bazıları ise, korktuklarından dolayı ağlayarak dışarı çıkmak istedi.

İZDİHAM YAŞANDI

Öncesinde ise mağazanın önünde insan kalabalığı oluştu. Kampanya saati geldiğinde mağazanın önünde biriken kalabalık, güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı. Kampanya kapsamında satışa sunulan toplam bin kadın ayakkabısı yaklaşık yarım saat içerisinde tükendi. Ayakkabısı alan vatandaşlar, kapı önünde bekleyen satış görevlisine 1 TL ödeme yaparak mağazadan ayrıldı. Bu sırada mağazaya girmek isteyen vatandaşlar ile çıkmak isteyenler aynı kapıyı kullanmak zorunda kalınca izdiham yaşandı.

GİRİŞ KAPISI KAPATILDI

 Bunun üzerine giriş kapatıldı. Ayakkabılarını alan vatandaşlar çıktıktan sonra dışarıda kalan vatandaşlar içeri alındı.   Mağaza açılışında ayakkabıları 1 liradan satmaya karar verdiklerini açıklayan mağaza sahibi Mustafa Şahin, Umduğumuzdan daha fazla ilgi gördük. Bu tür kampanyalarımız devam edecek. Mağaza olarak vatandaşlarımızın bütçesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.”dedi. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı