1 Mayıs birlik beraberlik içinde kutlanacak

1 Mayıs birlik beraberlik içinde kutlanacak

Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer, 1 Mayıs günü meydanlarda olacaklarını söyledi. Toplu sözleşme, taşeron işçiliği ve iş kazalarını protesto edeceklerini belirten Sefer, 1 Mayıs'ta herkesin birlik ve beraberlik içersinde olacağını bildirdi.

İŞÇİLERİN BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer, 1 Mayıs kutlamalarının Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanacağını söyledi. Kutlama etkinliğe bütün sivil toplum kuruluşlarını, sendikaları ve dernekleri davet eden Sefer, hep birlikte işçi bayramının kutlanacağını bildirdi.Kamu emekçilerinin yaşadığı sorunların hep bir ağızdan dillendirileceğini belirten Sefer, toplu sözleşme, taşeron işçiliği ve iş kazalarının protesto edileceğini ifade etti.

 

ENFLASYONA DAYALI ZAM SİSTEMİ

Hükümetin kamu emekçilerine verdiği zamların enflasyona dayalı olduğunu ve ücretlerde önemli bir düşüş olduğunu belirten Sefer, enflasyon düzeyinin artmasının ücreti düşürdüğünü ifade etti. Alım güçlerinin zayıfladığını bildiren Sefer, hükümetin artık yapıcı adımları atması gerektiğini savundu.Kamu çalışanlarının da toplu sözleşme için ve ücretlerinin iyileşmesi gerektiğini belirten Sefer, toplu sözleşmelerde haklarının alınacağını kaydetti. Sefer, 1 Mayıs İşçi Bayramına bütün sendikaları, sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri davet etti.

 



hakkı avan
25.04.2014 23:41:26
Emegin bayramında 25 yıllık degişmez egitim sen şube başkanı ve Kırıkkale de partiyi yerel seçimlerde ilk 5 e bile sokamayan en emek yanlısı CHP il başkanını da görmek isteriz.. EE biri sendika ağası diğeri Sülalesinde tek sosyal demokrat olmayan Türkiyenin tek CHP il başkanı... Sahi bunlarsız emeğin bayramı olur mu???!!!!

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ