19 Mayıs kesin zaferin başlangıç noktasıdır

19 Mayıs kesin zaferin başlangıç noktasıdır

MHP İL BAŞKANININ 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

19 Mayıs kesin zaferin başlangıç noktasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 19 Mayıs 1919 kesin zaferin başlangıç noktasıdır” sözleriyle kutladı. 

BÜYÜK VE ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI

Baloğlu yazılı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: 19 Mayıs 1919 Türk milleti için büyük ve önemli bir dönüm noktasıdır. Çünkü 19 Mayıs 1919, bağımsızlık savaşımızın başlatıldığı önemi büyük olan bir gündür. Çünkü 19 Mayıs 1919, Birinci dünya Savaşı'ndan sonra topraklarımızın yabancı işgalinde bulunduğu günlerde Mustafa Kemal Atatürk`ün çözüm arayışı içinde Bandırma vapuru ile Samsun`a çıktığı tarihtir. Çünkü 19 Mayıs 1919 tarihi, milletimizin, büyük onur ve asaleti ile Mustafa Kemal Atatürk`ün liderliğinde, tarih sahnesinde bir kez daha şahlanarak tam bağımsızlığını elde etmek için çıktığı yolda kesin zafer kazandığı günlerin başlangıç noktasıdır.

GENÇLERE EMANET ETTİ

Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyetimizin savunulması ve korunması görevini yeni kurulan Türk devletinin dinamik gücü olarak gördüğü Türk gençliğine emanet etmiş ve bu vesileyle de Samsun'a çıktığı ve Türk Milletinin Kurtuluş Savaşı'na başladığı bu günü tüm içtenliğiyle Türk gençlerine ve gençliğine armağan etmiştir. Bu anlamda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ