19 Ağustos´ta voleybol şöleni

19 Ağustos´ta voleybol şöleni

KIZLARIN PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

19 Ağustos´ta voleybol şöleni

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Kız B Voleybol müsabakaları sona erdi. Bir hafta süreyle kıran kırana geçen müsabakalarda Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu kupanın sahibi oldu. 

7 OKULDAN 84 SPORCU KATILDI

7 okuldan 84 sporcunun katıldığı 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan Genç Kız B Voleybol müsabakalarında birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Müsabakaların galibi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. İkinci Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, Üçüncü Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dördüncü Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi oldu.

KIZLARIN PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Genç Kızlar B Voleybol müsabakalarında kızlarımızı göstermiş olduğu performans ve başarılardan dolayı tebrik ederim dedi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen 9. sınıflar arası voleybol müsabakalarına katılımın geçen yıla göre arttığını belirtti. Bu müsabakaların birer basamak olduğunu, merdivenleri yavaş yavaş çıkarak başarıya ulaşacaklarını belirtti. Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Vural, emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ