17 Ağustos?ta Masa Tenisi Rüzgarı Esti

17 Ağustos?ta Masa Tenisi Rüzgarı Esti

Kırıkkale`de okullar ve kulüpler arası masa tenisi Yıldızlar İl Birinciliği turnuvası yapıldı. İki gün süren müsabakalarda öğrenciler kıyasıya yarıştı.

İLÇE TAKIMLARI KATILDI
Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu`nda yapılan turnuvaya, il ve ilçelerdeki 14 yaş altı kız ve erkek öğrenciler katıldı. 7 erkek ve 6 kız takımının katıldığı turnuva, masa tenisi il temsilcisi Yaşar Sakin, Başhakem Hanefi Körpe, hakem Murat Batur ile diğer görevli masa tenisi hakemleri koordinesinde gerçekleştirildi.

SPORCULAR KIYASIYA YARIŞTI
Kırıkkale merkez ve ilçelerden gelen genç sporcular rakipleriyle turnuva boyunca kıyasıya mücadele etti. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, yıl boyunca değişik dallarda ve farklı yaş gruplarındaki müsabakaların bundan böyle devam edeceğini, başarı sağlayanların ise Kırıkkale`yi temsilen diğer illerdeki müsabakalara katılacaklarını belirtti. Ünlü, bu müsabakadaki turnuvada da dereceye giren genç sporcuların

BAŞARILI SPORCULAR ARTVİN?E GİDECEK
Artvin`de 20-21 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan maçlarda Kırıkkale`yi temsilen grup yarışmalarına katılacaklarını söyledi. Masa Tenisi İl Temsilcisi Yaşar Sakin, turnuvaların daha yeni başladığını ama katılımın ise yüksek oranda olduğunu, bu sayıların ilerleyen günlerde daha da artacağını söyledi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ