175 yıllık ulu çınar

175 yıllık ulu çınar

Vali Ali Kolat, Jandarma Teşkilatı`nın, tarih boyunca milletin birliği, beraberliği ve vatanın bütünlüğü için büyük fedakarlık ve üstün vazife anlayışıyla çalışan, ülkenin en köklü teşkilatı olduğunu teşkilatın 175 yıldır dimdik ayakta durduğunu söyledi.

DAİMA GÖREVİNİ BAŞARIYLA YÜRÜTTÜ
Jandarma Teşkilatı`nın 175`inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Jandarmanın, devlet geleneğinin yaşatılması amacıyla ortaya konulan kanunların uygulayıcıları olarak görevini başarıyla yürüttüğünü ifade eden Vali Kolat,”Jandarma teşkilatının, tarih boyunca milletin birliği, beraberliği ve vatanın bütünlüğü için büyük fedakarlık ve üstün vazife anlayışıyla çalışan, Ülkemizin emniyet ve asayişi için güç koşullar altında görevini ifa eden Jandarma Teşkilatımızın her türlü övgü ve takdirin üzerinde olduğunu belirtmeliyim. Ülkemiz, içinde bulunduğu stratejik özelliği dolayısıyla hep sıkıntılı dönemler yaşamış, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bozulması yönünde büyük tehditler altında kalmış, pek çok tarihi olaylara ve gelişmelere tanıklık etmiştir” dedi.

JANDARMA TSK’NIN AYRILMAZ BİR PARÇASI
İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, ise Türk Silahlı Kuvvetleri`nin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatı`nın kuruluşunun 175. yıl dönümünü gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içinde olduklarını söyledi. Jandarmanın başarılarla dolu 175 yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu bildiren Karabulut, Jandarma Genel Komutanlığı`nın kuruluşundan bugüne Türk milletinin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti`nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzenin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun takdirini kazandığını ve bu takdire layık olmak için dimdik ayakta olduklarını ifade etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ