167. yıl kutlaması

167. yıl kutlaması

Sevgi Anaokulu ve Türk Metal Mustafa Özbek İlköğretim Okulu Ana sınıfı öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Çocuk Şube Müdürlüğü?nü ziyaret etti.

MİNİKLER POLİSLERİN 167. YILINI KUTLADI
Çocuk Şube Müdürlüğünü ziyaret eden öğrenciler Polis Teşkilatı?nın 167. yılını kutladı. Öğrenciler, polislere yaptıkları hediyeleri verdi. Çocuk Şube Müdürlüğü ?ne ziyarette bulunan minik öğrencilere Çocuk Şube Müdürlüğü personeli sürprizler hazırlandı. Bu doğrultuda minik öğrencilere Çocuk Şube Müdürlüğü hizmet binası gezdirildi. Çocuk Şube Müdürlüğü ?nün işleyişi hakkında ve genel kural hakkında bilgiler verildi. Daha sonra her iki okulun minik öğrencilerine; şeker, kuru pasta ve meyve suyu ikramında bulunuldu.  Daha sonra  minik öğrencilere Çocuk Şube Müdürlüğü?nün yapmış olduğu projeler ve Calliou çizgi filmi izletildi.
 
BİZİ İYİ BİR ŞEKİLDE KARŞILADILAR
Öğrenciler yaptıkları açıklamada, ?Polis amcalar ve ablalar ile güzel bir gün geçirdik. Polislerin dışarıdan göründüğü gibi değil, bizleri çok sıcak karşıladılar. Polislerimize güveniyoruz ve bizlerin güvenliğini sağladığı için onlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca yapılan projeler ve Calliou çizgi filmini çok beğendik. Polis ablalarımıza ve ağabeylerimize teşekkür ediyoruz. Bundan önce de MOBESE merkezini gezmiştik. Polis amcalar ile iyi bir bağ kurduk? dediler. Öğrenciler filmi izledikten sonra polisler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ