16 yıl sonra yeniden

16 yıl sonra yeniden

?DAHA GENİŞ KAPSAMLI ORGANİZASYON PLANLIYORUZ?

16 yıl sonra yeniden

Kırıkkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 98-99 Eğitim Öğretim Yılı mezunları 16 yıl sonra bir araya gelerek eski günleri yâd ettiler.

HASRET GİDERDİLER

1995-1996 Eğitim Öğretim Yılında Kırıkkale Ticaret Meslek Lisesi Binasında eğitim öğretime başlayan ve tüm imkânsızlıklara rağmen Kırıkkale´de lise mezunlarının rahatlıkla iş bulabildiği nadir okullardan olan Kırıkkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nin bu binadan mezun olan son öğrencileri hafta sonu bir araya gelerek hasret giderdiler.

İÇİMİZDEKİ ÇOCUK ÖLMEMİŞ

1998-1999 Eğitim Öğretim Yılında Kırıkkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nden mezun olan Ferit Üçgül öncülüğünde organize edilen programla bir araya gelen ?Otelcilik Öğrencileri? 16 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Organizasyonu tertipleyen Ferit Üçgül, yaptığı konuşmada, ?16 yıl önce gençliğe yeni adım atan çocuklar olarak bugün birçoğumuz evli barklı, çoluklu çocuklu anne babalarız. Hepimiz farklı sektörlerde iş güç sahibi yetişkinleriz. Ama bugün bu masada fark ettiğim bir şey var ki, hiçbirimizin içindeki o çocuk ölmemiş. Bunu görmek beni çok mutlu etti? dedi.

?DAHA GENİŞ KAPSAMLI ORGANİZASYON PLANLIYORUZ?

İlerleyen yıllarda da bu ve benzeri organizasyonları tekrarlamayı hedeflediklerini belirten Üçgül, ?Birkaç yıldır bu organizasyonu planlayıp arkadaşlarımızla irtibat kurmaya çalışıyorduk. Ancak bizdeki en büyük sorun, Turizm Sektöründe çalışan arkadaşlarımızın yaz aylarında, diğer sektörlerde çalışan arkadaşlarımızın da kış aylarında müsait olmamaları. Farklı şehirlerde ve ülkelerde çalışan arkadaşlarımızın katılamamasına rağmen bir ilk olarak bu organizasyonu gerçekleştirdik. Dileğimizi o dur ki ilerleyen yıllarda diğer arkadaşlarımızın da katılımıyla daha geniş kapsamlı organizasyonlarda buluşabilelim? diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım