15 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİ

15 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİ

15 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİ OLAN NT MAĞAZASI YENİ SEZONU AÇTI

15 YILLIK BİLGİ BİRİKİMİ
Türkiye?nin ilk ve tek uluslar arası eğitim kültür mağazalar zinciri Nil-Tuna?nın(NT) Kırıkkale şubesi sezon açılışı gerçekleştirdi. Kırıkkale NT?nin açılışına çoksayıda davetli katıldı.
 
8 ÜLKEDE 137 MAĞAZA
Açılışta heyecan dolu bir kitabın ilk sayfasını açmışçasına bir his yaşadığını belirten Kırıkkale NT Şube Müdürü Engin Çağlar, ?Sizlerle buluşturduğumuz yüzlerce yazar, on binlerce kitap ve eğitim kültür malzemesini düşündüğümüzde bu ürünlerin titizlikle seçilmesi ve özenle beğenilerinize sunulması son derece ciddi bir iştir. 15 yıllık bilgi birikimi olan NT, 8 ülkede 137 mağazada hizmetine devam etmektedir? dedi. 
 
AYRI BİR COŞKU
Okula dönüş öncesindeki her dönem eğitim ve kültür mağazacılığının referans markası olan NT ?de ayrı bir coşkuyla karşıladığını belirten Çağlar, ?Bu dönem için hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlatılır. Öğretmen, öğrenci ve velilerle bir önceki dönemin değerlendirmeleri yapılır. Bu değerlendirmeler sonucunda beklentiler tespit edilir ve gerekli iyileştirmeler yapılır. Bu dönem öncesinde mağazalarımızın yöneticileri bir araya gelirler. Ürün ve hizmet kalitemizin geliştirilmesi için geniş çaplı görüşmeler gerçekleştirilir. Ürünlerimiz titizlikle seçilir. Bu seçimler sırasında tedarikçilerimizden Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı garanti belgesi ve satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi isteni.? diye konuştu.
 
YENİ MİSAFİRLER ÇOCUKLAR
Ürünlerin bizzat kendisine kutu üzerinde veya ürün kendi üzerinde ürünün Avrupa standartlarında bir kaliteye sahip olduğunu açıklayan Çağlar, ?CE kalite standardı olması şartı aranır. Bu kriterleri karşılayan tedarikçilerimizin ürünleri mağazalarımızda yerini alır. Bu ürünlerin en iyi şekilde sunulması için tüm personelimiz dönem öncesinde eğitimler alır.? şeklinde konuştu.  Yeni dönem atmosferinin vazgeçilmez başmisafirlerinin çocuklar olduğunu söyleyen Çağlar, ?Çocuklarımıza ve ailelerine sunmuş olduğumuz zengin ürün yelpazesinin dışında sağlamış olduğumuz hizmetlerden biri de çocuk gelişim uzmanı istihdamı etmemizdir. İstihdam ettiğimiz çocuk gelişim uzmanları, çocukların ve ailelerin ihtiyaçları konusunda rehberlik etmektedir. Yine çocuklarımıza yönelik kurmuş olduğumuz oyunlu kitap kulübümüzle oyun ile kitabı birleştirerek eğlenceli ve öğretici faaliyetlerle çocuklara kitabı sevdirmeye çalışıyoruz.? dedi.
 


1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı