15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANI’NIN TEMELİ ATILDI

15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANI’NIN TEMELİ ATILDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer,  Bahşılı ilçesinde düzenlenen açılış ve temel atma törenine katıldı.

İlk olarak Bahşılı Belediyesi tarafından yapılacak olan 15 Temmuz Şehitler Meydanı için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Çevremize baktığımız zaman gerçekten büyük değişimlerin olduğunu hep beraber görebiliyoruz. Kırıkkale’nin çehresi değişiyor. Kırıkkale’de birçok güzel yatırımlar yapılıyor. Bunu hep beraber büyük bir uyum içerisinde Valilik olarak belediyemiz olarak bakanlıklar olarak hep beraber milletvekillerimizle beraber ve hükümetimizin Cumhurbaşkanımızın büyük destekleriyle beraber gerçekleştiriyoruz. Ben hep söylüyorum önümüzdeki yıllar Kırıkkale’nin yılları olacak ve bunlara hep beraber şahitlik edeceğiz. Ben şimdiden bu güzel hizmetlerin vatandaşlarımızla buluşmasını sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyor, Bahşılı’ya ve Kırıkkale’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.


İlçelerine verilen destek ve katkılardan dolayı teşekkür eden Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ise  “ Bugün ilçemizde 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve Gençlik Merkezi’mizin temel atma törenlerinin yanı sıra Giysi Bank’ın da açılışı var. Giysibank’da kullanılmamış giysilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturulmasını sağlıyoruz. ” dedi.


Konuşmaların ardından 15 Temmuz Şehitler Meydanı ile Gençlik Merkezinin temel atma töreni ve Giysibank’ın açılışı gerçekleştirildi.

Törene; AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşılı Kaymakam Vekili Bekir Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,  Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve davetliler katıldı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ