15 Mayıs’ta Yeni Bir Türkiye Sabahına Uyanacağız

15 Mayıs’ta Yeni Bir Türkiye Sabahına Uyanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Kırıkkale’de her 4 vatandaştan 3’ünün oyunu alarak, 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye sabahına uyanacaklarını söyledi.

CUMHURBAŞKANI KILIÇDAROĞLU OLACAK 

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde önemli açıklamalarda bulundu. Kızık, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını ve Kırıkkale’de ise en az iki milletvekili çıkaracaklarını söyleyerek, “Bu dönem partiye olan teveccüh yüksek. Toplum Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Toplum Millet İttifakı'nı iktidar olarak görmek istiyor. Hep beraber Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu seçimi açık farkla alacağız”

 

HER 4 VATANDAŞTAN 3’ÜNÜN OYUNU ALACAĞIZ 

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Kırıkkale’de her 4 vatandaştan 3’ünün oyunu alacaklarını ifade eden Kızık, “CHP örgütleri olarak biz gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaş neredeyse biz oraya gidiyoruz. Gitmediğimiz cadde, çalmadığımız kapı kalmayacak. 15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye sabahına uyanacağız” 

 

KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE ZAFERE YÜRÜYECEĞİZ 

Kılıçdaroğlu'nun tüm Türkiye'nin kurtuluşu olduğunu belirten Kızık:" Çok zor zamanlardan geçtik. Ülkemizin ikinci yüzyılına umutla bakıyoruz. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluluk bilinci ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirttiği üzere, halktan çalınanı halka iade etmek için durmadan, yorulmadan, birlik ve beraberlik ile çalışacağız. 84 milyonu kucaklayarak geleceğiz.  Kılıçdaroğlu ile birlikte zafere yürüyeceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız