155´i aramaktan çekinmeyin!

155´i aramaktan çekinmeyin!

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRÜ ÇORUMLU, MÜDÜRLÜĞE TAHSİS EDİLEN ARAÇLARIN TESLİM TÖRENİNDE KONUŞTU

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRÜ ÇORUMLU, MÜDÜRLÜĞE TAHSİS EDİLEN ARAÇLARIN TESLİM TÖRENİNDE KONUŞTU

155´i aramaktan çekinmeyin!

Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, vatandaşların can ve mal güvenliği için çalıştıklarını ve özellikle uyuşturucu ve FETÖ konusunda vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi. İhbarların vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Çorumlu, her ihbarın değerlendirildiğini ve bu konuda gerekli incelemelerin yapıldığını bildirdi.

FETÖ UYUŞTURUCU GİBİ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü´ne Asayiş ve Trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 8 binek aracı, 3 de motosiklet olmak üzere 11 araç tahsis edildi. Araçların tanıtımı için tören düzenlendi. Törende konuşan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, şehirde yaşanan güvenlik olayları ve uyuşturucu operasyonları hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale´de uyuşturucu ve FETÖ´nün öncelikli asayiş konusu olduğunu belirten Çorumlu, FETÖ´nün de insanları uyuşturucu gibi zehirlediğini ve beynini yıkadığını söyledi. FETÖ´nün Emniyet´ten temizlendiğini ve bu konuda titiz bir çalışmanın yürütüldüğünü belirten Çorumlu, bu konuda hassas davranacaklarını ve özenli bir çalışma yapacaklarını kaydetti.

VATANDAŞLIK GÖREVİ

Kırıkkale halkını da ihbar konusunda uyaran Çorumlu, ihbarın her Türk vatandaşının ?vatandaşlık görevi´ olduğunu ve vatandaşların şüpheli gördüğü her olayı 155 Polis hattına bildirmeleri gerektiğini hatırlattı. Terör, uyuşturucu, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden olayların önüne geçilmesi için, insan istihbaratının önemli olduğunu belirten Çorumlu, 155 hattını arayan vatandaşların kimliklerinin kesinlikle gizli tutulduğunu ve bu konuda kimsenin bir şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. Çorumlu, ihbarın zamanında yapılmasıyla belki bir canın kurtulacağını vatandaşların bu hassasiyetle davranmaları gerektiğini belirtti.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Kırıkkale´nin birçok ilin geçiş güzergâhında bulunduğunu ve bölgeleri birbirine bağlayan kavşak şehir olma özelliği taşıdığını belirten Çorumlu, 2016 yılının ilk 10 ayında 32 şahsa işlem yapıldığını ve bunların 17´sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi. Son üç ayda ise uyuşturucu olaylarının arttığını ve bu konuda özenli bir çalışmanın yapıldığını belirten Çorumlu, 47 kişiye işlem yapıldığını ve bunların 37´sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini ifade etti. Gençleri zehirleyen ve terör örgütüne para akışı sağlayan uyuşturucunun Kırıkkale´den geçmeyeceğini bildiren Çorumlu, yeni araçların da buna katkı sağlayacağını belirtti.

HER GÜN BÜYÜYORUZ

Devletin imkânlar ölçüsünde kendilerine maddi ve manevi destek verdiğini belirten Çorumlu, son model araçların tahsis edilmesinin teşkilatlarına güç katacağını ifade etti. Emniyet Teşkilatı´nın her geçen gün büyüyüp güçlendiğini, FETÖ´cü hainlerin temizlenmesinin ardından büyük bir güç kazandıklarını belirten Çorumlu, gerek araç, gerek donanım, gerekse teknoloji bakamından önemli yol kat ettiklerini kaydetti. Emniyet Genel Müdürlüğüne teşekkür eden Çorumlu, suçlularla mücadele de araçların da etkin bir rol üstleneceğini bildirdi. Çorumlu´nun açıklamasının ardından Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan yeni araçların tahsis töreni gerçekleştirildi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü