15 Temmuz´da Kırıkkale Basını iyi bir sınav verdi

15 Temmuz´da Kırıkkale Basını iyi bir sınav verdi

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz´da Kırıkkale Basını iyi bir sınav verdi

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz darbe girişimi ve sonrasındaki süreçte Kırıkkale Basınının iyi bir sınav verdiğini söyledi. Vali Haktankaçmaz ?Kırıkkale Basını dik duruşu ve sağduyulu yayınlarıyla devletinin yanında olduğunu ortaya koydu? dedi.

KIRIKKALE BASINI İYİ BİR SINAV VERDİ

Vali Haktankaçmaz Basın kuruluşlarını ziyareti programı kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Vali Haktankaçmaz gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ ve Yazı işleri Müdürümüz Murat Karadağ ile bir süre sohbet etti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Kırıkkale´deki basın kuruluşlarının dik duruş sergilediğini söyledi. Süreçle ilgili devletin yanında yer alan yayınlarıyla Kırıkkale Basının süreci en iyi şekilde analiz ederek kamuoyunu doğru yönde bilgilendirdiğini belirten Haktankazmaz bundan dolayı şahsımızda tüm basın mensuplarına teşekkürlerini ifade etti.

BU PROJENİN ARKASINDA GÜÇLER VAR

Vali Haktankaçmaz 15 Temmuz Darbe girişimi projesinin arkasında başka güçlerin olduğuna inandığını belirterek aksi halde böylesi akıl almaz bir projenin bir kişi tarafından hazırlanmasının mümkün olmayacağını söyledi. Türkiye´nin her zaman bölgesinde gözde ülkelerden birisi olduğunu kaydeden Haktankaçmaz bunu engellemek için Amerika´daki zatın kullanılarak Türkiye üzerinden bir takım oyunların oynanmaya çalışıldığını ifade etti. Vali Haktankaçmaz tüm bu gelişmelerin karşısında Türk milletinin vatanına ve milli iradeye sahip çıktığını söyledi.

KİMSENİN MAĞDUR OLMASINI İSTEMEYİZ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz 15 Temmuz süreci sonrasındaki gelişmelerle ilgili olarak ta ?Bizim de vicdanımız var, kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Bu konuda titiz bir çalışma yürütülüyor? dedi. Kamuoyunda bunlarla ilgili kurul oluşturulduğu şeklindeki söylentilerin yersiz olduğunu kaydeden Haktankaçmaz OHAL kanununu çerçevesinde zaten böyle bir kurulun var olduğunu şikâyetlerin bu kurula iletildiğini ifade etti. Bugüne kadar çok sayıda şahsen ve dilekçe ile veya mağdur olduğunu ileri sürenlerin yakınları vasıtası ile kurula ulaşıldığını söyledi. Tabi ki yapılan bu başvuruların tümünün ilgili birimlerce incelendiğini söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ