15 Temmuz, milli iradenin yükseliş günüdür

15 Temmuz, milli iradenin yükseliş günüdür

AK PARTİ İL TEŞKİLATI 15 TEMMUZ KONULU RESİM SERGİSİ AÇTI

AK PARTİ İL TEŞKİLATI 15 TEMMUZ KONULU RESİM SERGİSİ AÇTI

15 Temmuz, milli iradenin yükseliş günüdür

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından ?15 Temmuz-Milli İradenin Yükselişi? temalı resim sergisi açıldı. Sevgi Yolu´nda açılan sergide, 15 Temmuz gecesinde ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerinde Kırıkkale ve Türkiye genelinde yaşanan anların ölümsüzleştirildiği resimler sergilendi.

YAKLAŞIK 100 ESER SERGİLENDİ

AK Parti Kırıkkale Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından Cumhuriyet meydanında bulunan sevgi yolu üzerinde ´15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi´ isimli resim sergisi açıldı. Yaklaşık 100 resmin sergilendiği sergide 15 Temmuz gecesi ve sonrasında ki demokrasi nöbetlerinde Kırıkkale´de ve Türkiye geneli başta Ankara ve İstanbul olmak üzere birçok şehirde yaşananlara dair fotoğrafların sergilendi. Sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterirken AK Parti Kırıkkale Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hüseyin Ceylan halkın milli iradesini ortaya koyduğu 15 Temmuz gecesi ve sonrasında verdiği mücadele fotoğraflarla daha net anlaşıldığını ifade etti. Ceylan, 15 Temmuz gecesinin milletin hafızasına hiç silinmeyecek şekilde kazındığını ifade etti.

GENEL MERKEZİN DESTEKLERİYLE

15 Temmuz gecesinde yaşananların sonrasında fotoğraflarla daha net anlaşıldığını ifade eden Ceylan ?15 Temmuz gecesi meydanlara inen vatandaşlarımız hem bedenlerini hem de yüreklerini ortaya koydular. Bizlerde hem Kırıkkale´de hem de Türkiye genelinde yaşananların yer aldığı bir sergiyi açmayı uygun gördük. Genel Merkez Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığımız tarafından verilen desteklerle sergimizi açtık. Sergiyle hem o gece yaşananları bir kez daha vatandaşlarımıza gösterme hem de milli iradenin yükselişinin belgelerinin ortaya koymuş olduk. Milletimizin verdiği mücadelenin ölümsüzleştirildiği anları halkımızla paylaşmış olduk. Milletimizin tüm dünya milletlerine örnek olacak şekilde geleceğine ve ülkesine sahip çıkmasının belgelerini sergilemekten mutlu olduk? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız