15 Temmuz ikinci işgal girişimidir

15 Temmuz ikinci işgal girişimidir

HER ŞEY 10 SAATE SIĞDI

15 Temmuz ikinci işgal girişimidir

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kırıkkale´de düzenlenen ?Cumhurun Şahlanışı 15 Temmuz? konferansına katıldı. Külünk, ?15 Temmuz bir darbe girişimi değildir. 15 Temmuz, kirli akıl birliklerinin, Çanakkale Zaferi´nden sonra bu millete dayattıkları ikinci işgal girişimidir? dedi.

ÜLKEMİZ COĞRAFİ BAKIMDAN ÖNEMLİ  

Kırıkkale´de İKRA Vakfı tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu´nda "Cumhurun Şahlanışı 15 Temmuz" konulu konferans düzenlendi. Konferansa, Vali Yardımcısı Rıfat Ata ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan İKRA Vakfı Başkanı Mustafa İşler davetlileri selamladı. Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Türkiye´nin bulunduğu coğrafyanın önemine dikkati çekti." Bu topraklara hâkim olan cihana hâkim olacak. Bu topraklara hâkim olan, insanlık için düzen kurucu rolü üstlenme dinamiğine sahip olacaktır. Bu topraklar, insanlığın ana rahmidir? dedi.

HER ŞEY 10 SAATE SIĞDI  

Külünk, ?Bunlar 15 Temmuz´un esası. 15 Temmuz´da her şey 10 saate sığdı. Aslında 10 saate sığan 1071´di, 1453´tü, Çanakkale´ydi. Eğer 10 saat değil de 6 ay, bir yıl sürseydi Allah muhafaza bugün başka şey konuşacaktık. Ancak 10 saate sığdığı için şimdi birileri hem bu örgütü CHP eliyle unutturmak hem de 15 Temmuz´u unutturmak istiyor. 15 Temmuz, bir darbe girişimi değildir. 15 Temmuz, kirli akıl birliklerinin, Çanakkale Zaferi´nden sonra bu millete dayattıkları ikinci işgal girişimidir? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız