14 Şubat esnafı güldürdü

14 Şubat esnafı güldürdü

EKONOMİK SIKINTI HAD SAFHADAYKEN MEYDANDAKİ PANAYIR İŞLERİ DURDURMUŞTU

EKONOMİK SIKINTI HAD SAFHADAYKEN MEYDANDAKİ PANAYIR İŞLERİ DURDURMUŞTU

14 Şubat esnafı güldürdü

14 Şubat Sevgililer Günü işleri durgun giden esnafın yüzünü güldürdü. Birbirinden farklı birçok sektör bu günde satışlarını ikiye katladı. 14 Şubat en çok çiçekçilere yaradı. Bazı fırsatçı çiçekçiler bir gülü 10 liraya sattı.

ÇARŞI PAZAR HAREKETLENDİ

Her yıl sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Çarşıda yaşanan hareketlilik esnafında yüzünü güldürürken eğlence yerleri ve lokantalar dolup taştı. Kimi uzakta olan sevgilisine çiçek gönderip bu günü kutlarken kimisi de güzel bir akşam yemeğinde gönül kazandı. 14 Şubat´ın tartışmasız en kazançlı sektörü çiçekçiler olurken, soğuk havalar nedeniyle çoğunluğu yurtdışından ithal edilen çiçekler sevgililer gününün favorisi oldu.

KOKUNUZ SEVGİLİNİZDE KALSIN

Esnafın ekmek kapısı olan bu günde kazancını artıran bir diğer sektör ise parfümcüler oldu. Güzel kokunun her zaman etkili olduğunu düşünen vatandaşlar 14 Şubat nedeniyle fiyatı da uygun olan parfüme yoğunlaşarak hediye paketlerinde parfüme de yer verdiler. Kokunun etkisini bu günde gönül kazanmak için kullanan vatandaşlar çiçekten sonra sen çok parfümü tercih ettiler. 14 Şubat´ın kazananları arasında yer alan diğer sektör ise restoranlar ve lokantalar oldu. Özel menüleri ve güne özel fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken üçüncü sektör de lokantalar oldu.

MERKEZ VE ÇEVREDEKİ AVM´LER DOLDU TAŞTI

Güzel bir akşam yemeğini, sevgililer gününde iyi vakit geçirmek için uygun gören vatandaşlar soluğu kalitesi ile göz kamaştıran lokantalarda alırken Kırıkkale´deki restoran işletmecilerinin söylemine göre menüde en çok tercih edilen ise kebap çeşitleri oldu. Sevgililer gününü daha sade bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşların tercihi ile sinema olurken vatandaşlar vizyondaki filmlerle eğlenceli vakit geçirmeyi hedefleyerek sinemanın yolunu tuttu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı