13?ü asker 34 yaralı

13?ü asker 34 yaralı

Ankara-Kırıkkale yolunda kontrolden çıkan otobüs?ün dereye uçması sonucu 13`ü asker, 34 kişi yaralandı. Kaza sonrasında otobüs şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenildi.

OTOBÜS DEREYE UÇTU

Kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle otobüs yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, dereye uçtu. Kazada GATA`ya muayene için gelen 1`i astsubay 13 asker olmak üzere toplam 34 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri hemen ikinci bir kaza ihtimaline karşı Ankara-Kırıkkale Yolu üzerinde güvenlik önlemleri aldı. Kendilerini bir anda derenin içinde bulan yaralılardan bazıları ise şoka girdi.

OTOBÜS ŞÖFORÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Durumu iyi olanlar kendi çabalarıyla çıkarken, durumları ağır olanlar ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla otobüsten çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahaleleri yakında bulunan bir dinlenme tesisinde yapıldı. Yaralıların can pazarının yaşandığı kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadığı görüldü. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar, çevredeki yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan otobüs sürücüsünün olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Çarpmanın şiddetiyle otobüsün ön dingilinin koptuğu görüldü. Kaza nedeniyle Ankara-Kırıkkale Yolu`nda trafik bir süre kontrollü verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü