12 bin 248 kursiyer hayata atıldı

12 bin 248 kursiyer hayata atıldı

Vali Ali Kolat, Halk Eğitim Merkezi tarafından 2013-2014 yıları içerisinde 604 kurs açıldığını ve 12 bin 248 kursiyerin eğitimden faydalandığını söyledi.

İNSANLARIMIZ EĞİTİLİYOR USTALAŞTIRILIYOR
Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013- 2014 yıları arasında kursiyerlerin yaptığı sergi açıldı. Sergi açılışında konuşan Vali Ali Kolat; “12 bin kişi büyük bir rakam. Biz insanımızın eğitilmesinde, ustalaşmasında, bir meslek edinmesinde hepimizin ufak bir katkısı varsa büyük mutluluk duyarız. Önemli olan yaşam kalitemizi arttırarak, daha iyi şartlarda, daha güzel ortamlarda yapılan çalışmaları hep değerlendirmektir. Bu kursun, kursiyerlerimize, ilimize, insanımıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu sergide emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .” dedi.

ÖNEMLİ VERİLER ELDE ETTİK
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara, 2013-2014 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde 604 kurs açtıklarını, bu kurslarda toplam 12.248 kursiyerin eğitim ve öğretim gördüğünü belirtti. Ayrıca bu kursiyerlerden 7.050’sinin bayan, 5.148’inin ise erkek olduğunu söyledi.Konuşmaların ardından Kolat, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları tek tek gezerek bilgiler aldı. Daha sonra Kolat’a, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ’ya ve İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut’a verdikleri desteklerden dolayı, üzerlerinde kendi resimleri bulunan çini işlemeli tabak hediye edildi.

GENİŞ KATILIM
İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen sergiye, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Kapucu, İş-Kur İl Müdürü Nazım Ulu, Halk Eğitim Müdürü Osman Kara, şube müdürleri, birim müdürleri ve kursiyerler katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ