11 ölü 259 yaralı

11 ölü 259 yaralı

Bir aylık trafik kazası bilançosu ağır oldu 11 ölü 259 yaralı İl Sağlık Müdürü Mehmet Öncel, Kırıkkale?de son bir ayda gerçekleşen trafik kazalarında 11 vatandaşın öldüğünü, 259 vatandaşın da yaralandığını açıkladı. Trafik terörüne kurban giden ins

LÜTFEN DİKKATLİ OLUN

İl Sağlık Müdürü Mehmet Öncel, Kırıkkale?de son bir ayda yaşanan kazalar hakkında bilgi verdi. Son bir ayda 11 vatandaşın öldüğünü söyleyen Öncel konuşmasını şöyle sürdürdü,, ?Kırıkkale Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Acil Sağlık Hizmetleri ve bağlı birimlerimiz son 1 ay içerisinde birçok trafik kazasına müdahale etmiştir. Bu kazalarda 259 vatandaşımız yaralandı. Yaralıların 22?sine olay yerinde müdahale etmek durumunda kalırken 11 vatandaşımızı da kaybetmiş bulunmaktayız. İşte bu verilerin ışığında her bayram yaşananların bu bayram yaşanmamasını arzuluyoruz. Yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramı öncesinde, şehiriçi ve şehirlerarası yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın dikkatli olmaları gerekmektedir.  Özellikle Bayramın birinci günü ve tatilin son günü otoyollarımız olabildiğince yoğun olmaktadır? dedi.

SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Sürücülerin aşırı yorgunluk ve uykusuzluk hali ortamında araç kullanmaması gerektiğini belirten Öncel, ?Yolculuk planlarımızı yaparken bu önemli detayı ihmal etmemek gereklidir. Diğer bir önemli faktör ise Aşırı yorgunluk ve uykusuzluktur. Araç kullanacak olan vatandaşlarımızın Son derece dinlenmiş ve uykuyu tam alarak yola çıkmalarını önemle tavsiye ediyoruz. Kendi canınız kadar diğer insanların canları da size emanet edilmektedir. En iyi sürücü, hız yapan değil, kaza yapmayan sürücüdür. İyi sürücü yol verir, yol gösterir, hatalı sollama yapmaz, kuralları ihlal etmez. Birçok vatandaşımızı trafik terörü diye tabir ettiğimiz hatadan dolayı kaybettiğimizi unutmayın. Sizin ve Sevdiklerinizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Sağlıklı bir yolculuk ve Mutlu bir Bayram dilerim? diye konuştu.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!