112´ye taze kan

112´ye taze kan

YENİ PERSONEL GÖREVİNE BAŞLADI

112´ye taze kan

İl Ambulans Servisi Baştabipliği bünyesine geçtiğimiz günlerde ataması yapılan 25 Paramedik (İlk ve Acil Yardım Teknikeri) Unvanlı personel görevlerine başladılar.

ACİL SERVİSTE İHTİYAÇ OLAN BİLGİLER VERİLDİ

Personele, atandıkları 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarında çalışmaya başlamadan önce 40 gün süreyle verilecek hizmet içi eğitimlerin planlandığını bildiren yetkililer, Hizmet İçi Eğitim kapsamında Temel Modül, Travma ve Resüsitasyon, Çocukta İleri Yaşam Desteği, Çalışan Sağlığı ve Güvenliği, Hasta taşıma teknikleri, Adli Olguya Yaklaşım, Elektro Kardiografi (EKG) ve Ritm Analiz Eğitimi ve düzenlenen toplam 10 adet eğitim verildikten sonra aktif olarak hizmete başlayacaklar.

HEDEF, BAŞARI

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun göreve başlayan personele yönelik yaptığı konuşmada çalışma hayatlarında başarılı bir birey olmalarını ve hizmet kalitesinin personelin başarılarıyla süsleneceğini belirterek, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapmanın ne denli zor, meşakkatli ve önemli olduğunu dile getirerek atamalarının hayırlı olması yönündeki dileklerini iletti.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!