110 ÖĞRENCİYE KİTAP VE OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ

110 ÖĞRENCİYE KİTAP VE OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ

Hanımeller İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, Rehberlik Servisi ve Okul Meclisi`nin işbirliği ile ?Kitap ve Oyuncak Toplama? kampanyası düzenlendi. Öğrencilerin hediyeleşme de kavramaları gereken paylaşımın önemini fark etmelerini sağlamak amacıyla Hanım

 ÖRNEK OLSUN
"Kitap ve Oyuncak Toplama Kampanyası" kapsamındaki dağıtım töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, "Toplamış oldukları hediyeleri Leyla İsa Aktuğ İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtmak amacıyla burada bulunan Hammeller İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Şener`e, öğretmenlerine ve Okul Aile Birliğine teşekkür ederim. Bu gibi yardım kampanyalarının diğer okullara ve hayırseverlere örnek olmasını diliyorum." dedi. Okul Müdürü Adnan Şener, "Tüm öğrencilerimizin katılımlarıyla bu kampanyanın ilimizdeki tüm okullara örnek olmasını ve okuyacak kitabı olmayan bir öğrenci bile kalmamasını dileriz? dedi.
 
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Leyla İsa Aktuğ İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Çetinkaya ise, ?Öğrencilerimizin tamamına hediye dağıtmak amacıyla burada bulunan Hanımeller İlköğretim Okulu`nun "Kitap ve Oyuncak Toplama Kampanyası"na  katılımlarıyla destek olan Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Peker`e, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüdaverdi Demir`e, Hanımeller İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Şener`e, Okul Aile Birliği`ne ve okuldan buraya kadar öğrenci arkadaşları adına zahmet edip gelen sevgili öğrenci ve öğretmenlerine, bu kampanyaya destek olan bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti