10 şiddetindeki depreme dayanıklı prefabrik evler bizim işimiz

10 şiddetindeki depreme dayanıklı prefabrik evler bizim işimiz

Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştiren bir işletme 10 şiddetindeki depreme dayanıklı prefabrik evler yapmaya başladı. Azerbaycan, Rusya, Türkiye’nin değişik illerine depreme dayanıklı evler yapan Yıldırım İnşaat, Kırıkkale’de de evler yapm

Şu ana kadar Dünya ve Türkiye’de 100 tane evi teslim ettiğini açıklayan Yıldırım İnşaat sahibi Fethi Yıldırım, “Daha öncede Kırıkkale’de çalıştığını ve Rusya ile Azerbaycan’dan gelen talepler üzerine şehirden ayrıldığını söyledi.  

PASLANMAZ ÇELİK KONSTRÜKSİYON

Önceki gün Yuva Mahallesi Çullu Yolu Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda Yaşar Kaya’ya ait evin yapımını gerçekleştirdiğini açıklayan Yıldırım, “Kırıkkale birinci deprem kuşağı içinde bulunuyor. Bu ev 10 şiddetindeki depreme dayanıklı şekilde oluştu.  Evin içi ise çelik konstrüksiyon oluşturuluyor. Her taraf bu çelik konstrüksiyon ile güçlendirildi. İstemeyiz ama burada bir deprem olsa dahi ev hiç yerinden oynamayacak.” dedi.   

ÇİFT YALITIMLI

 Prefabrik evin içinden ve dışından çift yalıtımlı olduğunu belirten Yıldırım,”Kışın soğuktan, yazın ise sıcaktan ev korunuyor. Ev sahipleri hem yazın hem de kışın keyfini çıkartıyor. Bunun yanında isteğe bağlı yanmaz fiber kablo ile elektrik aksağımı döşeniyor. Yatak odası, diğer odalarda da dolaplar bulunuyor. Dolapların içine dipfriz için yer oluşturuluyor. Mutfak son model yapı ile döşeniyor. İsteğe göre mutfak dolabı yerleştirilebiliyor.” diye konuştu.     

DÖNMEZ DE BU EVDEN YAPTIRIYOR

Kırıkkale’nin ileri gelen siyasilerinden ve Mahalli İdareler Derneği Genel Başkanı (MİHDER) Mehmet Dönmez de Bahşılı İlçesi’ne 2 tane dubleks ev yaptırıyor. Bu sevindirici bir olay. Allah’ın izniyle bu evleri kısa sürede teslim edeceğiz. Zevkine göre evleri yapacağız. Müşterinin zevki bizim için önemlidir. Bizim çalışmamızda müşteri daima haklıdır.” şeklinde konuştu. 

YAPTIRMAK İSTEYENLER

10 şiddetindeki depreme dayanıklı prefabrik evler yaptırmak isteyenler, Bahşılı’da Keskin Caddesi No:65 AKPET yanında bulunan işyerinde görüşebilirler. Telefonla ulaşmak isteyenler, 0 537 360 64 78 no’lu telefondan ulaşabilirler.

45 GÜNDE TAMAMLANDI

Yıldırım inşaatın evini 45 günde tamamladığını açıklayan Yaşar Kaya, Evimi90 metrekarealana yapıldı.  Evimin içinin yanında çevre düzeni yapıldı. Firma sahibi evimi depreme dayanıklı ve kısa sürede yapılıp oturur hale getirdi. Bizi sadece temizlik yapıp içine oturdu. Normal betonarme evlerden daha dayanıklı ve çelikler paslanmaz ve uzun ömürlü olduğunu söyleyebilirim. İstersem monte edip başka yere taşıyabilirim. 70-80 yıl garanti verildi.   Yapılan işlerden gayet memnunum. Ödemede büyük kolaylıklar sağlanıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü