10 dakikada 19 Mayıs

10 dakikada 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle buruk kutlandı. Az sayıda öğrencinin katıldığı törene bürokratlar ve vatandaşlar da yeterince ilgi göstermedi. Yaklaşık 10 dakika süren çelenk sunumu ve saygı duruşunu

İLGİSİZ VE HEYECANSIZ TÖREN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yılda sönük geçti. Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törene öğrenciler sınırlı sayıda katıldı.

Törene protokol listesinde Kırıkkale’nin en üst düzeyinde bulunan Kırıkkale Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Üniversite rektörü ve diğer bürokratlar katılmadı. Törene vatandaşlarında ilgi göstermemesi dikkat çekti. Soma’da yaşanan felaket nedeniyle resmi töreninde sönük geçmesi bazı vatandaşlar tarafından eleştirildi.

 

YAKLAŞIK 10 DAKİKADA TAMAMLANDI

Cumhuriyet Meydanındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Tören Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü çelenginin Ata’ya sunulmasıyla son buldu. Kırıkkale’nin değişik okullarından katılan yaklaşık 30 öğrenci Türk Bayraklarıyla meydanda poz verdi. Tören programının ardından etkinliğe katılan sayıları parmakla sayılan kişiler alanı terk ederken, Gençlik Hizmetleri Müdürü Rıfat Ata öğrencilerle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk büstünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ