104 AMİRALİN AÇIKLAMASINI KINIYORUZ!

104 AMİRALİN AÇIKLAMASINI KINIYORUZ!

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığı adına yapmış olduğu açıklamada 104 amiralin yayınladığı bildiriye tepki gösterdi.

Başkan Akdoğan açıklamasında; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti tam bağımsız ve kendi iradesine sahip, Türk Silahlı Kuvvetleri dahil olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları ile Türk Milletimizin iradesi altındadır. Bu irade yetgin ve aktif olarak görevi başında olanlarla yürütülmektedir. Bu iradeyi yürütenlerin yükümlülükleri sadece ama sadece Büyük Türk Milletinedir. Milletimizden herhangi bir yetki almaksızın yapılan ve yapılacak olan her açıklama öncelikle yok hükmünde olup milletimizi tesiri altına alamayacaktır. Ülkemizin her ferdi ne zaman gerekse bir bütün olarak tek vücut halinde hareket edeceğini tarihte gösterdiği üzere gelecekte de göstereceğinden asla şüphe duyulmamalıdır”

Milletin iradesini tahakküm altına almak ve bu amaçla eylem ve söylemlerde bulunmak son derece mesnetsiz ve nafile çabalardır. Nasıl ki geçmişte yaşanılan FETÖ kumpasına ve oyununa bu Aziz Millet düşmediyse bilinmelidir ki Milletimiz her türlü oyunu hileyi ve hatta ihaneti sezebilecek yüksek izana sahiptir. Cumhuriyetimiz geçmişte darbe ve darbe girişimleri ile yeterince sınanmış, ancak artık bu tip girişimlere tahammül edemez hale gelmiştir. Biz Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Devletimizin her kademesine bütün kurum ve kuruluşlarına ve dahi Yüce Türk Milletimize bağlı bulunmakta ve güven duymaktayız” şeklinde açıklamalarda bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ