102 yıllık acı!

102 yıllık acı!

KARS SARIKAMIŞ´TA DONARAK ŞEHİT DÜŞEN ASIRLIK KAHRAMANLARIMIZI ANACAĞIZ

KARS SARIKAMIŞ´TA DONARAK ŞEHİT DÜŞEN ASIRLIK KAHRAMANLARIMIZI ANACAĞIZ

102 yıllık acı!

Sarıkamış´ta donarak şehit düşen 90 bin asker için Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tören düzenlenecek. Tören, Pazar günü saat 10.00´da Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek.

102 YIL ÖNCE BU VATAN İÇİN ŞEHİT DÜŞMÜŞLERDİ

Birinci Dünya Savaşı´nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı Ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı ve 90 bin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekâtının 102. yılı anma etkinlikleri için Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlıklar devam ediyor.

CUMHURİYET MEYDANDANINDA TÖREN DÜZENLENECEK

Kars´ın Sarıkamış ilçesinde, 1. Dünya Savaşı´nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak amacıyla başlattığı ve 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekâtının 102. yılı anma etkinlikleri kapsamında Pazar günü saat 10.00´da Cumhuriyet Meydanı´nda tören düzenlenecek.

FEDAKÂR ECDADIMIZI ANMAK İÇİN MEYDANDAYIZ

Şehit olan 90 bin askerin Kırıkkaleli torunları, dedeleri için ecdada yürüyecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi´nin koordinesinde yapılacak olan etkinlikler kapsamında, belirlenen güzergâhlarda yürüyüş gerçekleştirilecek. ?Vefakâr Gençlik Fedakâr Ecdadını Unutmayacak? konulu anma programında çok sayıda katılımın olması bekleniyor.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı