100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla

100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla

Kırıkkale’de Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI 

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda 81 il ve 16 şehir hastanesiyle eş zamanlı gerçekleştirilen, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi açıldı. Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafında da alanda stant açılarak, vatandaşların şeker ve tansiyon ölçümleri yapıldı.

 VATANDAŞLAR 100 YIL ÖNCEKİ FOTOĞRAFLARI İNCELEDİ 

Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetlerine dair çok sayıda siyah beyaz fotoğrafın bulunduğu sergide, genç cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorları, fedakarca çalışan hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkansızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf karesine yer verildi. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında açılan sergiye katılan vatandaşlar, 100 yıl önceki fotoğrafları dikkatli bir şekilde inceleyerek, beğenilerini personellere ilettiler. 

ŞEKER VE TANSİYON ÖLÇÜMLERİ YAPILDI 

Ayrıca alanda İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) personeli tarafından da stant açarak Cumhuriyetin 100. Yıl nedeniyle vatandaşlara ücretsiz şeker ve tansiyon ölçümleri yapıldı. TSM hekimlerinin gerek gördükleri kişiler, detaylı tetkik ve kontrollerinin yapılabilmesi için sağlık kuruluşuna yönlendirildiler.

 SAĞLIK ÇALIŞANLARININ AŞK VE HEYECANI HİÇ DEĞİŞMEDİ 

Konu hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş “Tam 100 yıl sonra bugün, artık imkansızlıklarla değil çağın en ileri teknolojileri ile ön plana çıkmaktayız. Binalar, teknolojiler, imkanlar değişse de sağlık çalışanlarının aşk ve heyecanı hiç değişmemiştir. Buradan ilhamla cumhuriyetimizin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğraflar günümüze uyarlanmıştır. 100 yıldır aynı aşk ve heyecanla memleketin dört bir yanına şifa oluyoruz, umut oluyoruz! Cumhuriyetimize hayat veriyoruz! Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız