100 dolarını bozduranın ürününü bedava temizliyor

100 dolarını bozduranın ürününü bedava temizliyor

ÇAĞRIYI OLUMLU VE YERİNDE BULDUĞU İÇİN DESTEKLİYOR...

100 dolarını bozduranın ürününü bedava temizliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, "Yastık altındaki Dolar ve Euro´larınızı bozdurun" çağrısına uyan Kırıkkaleli kuru temizlemeci, 200 dolarını bozdurup kendisine müracaat edenlerin 1 ürününü bedava temizliyor.

BİR ÜRÜNÜ BEDAVA TEMİZLİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısı üzerine tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de vatandaşlar dolarlarını bozdurmak için döviz bürolarını giderken esnafta dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı. Kırıkkaleli kuru temizlemeci, 200 dolar ya da 100 Euro´sunu bozdurup makbuz getirenlerin ücretsiz olarak 1 parça ürününü temizliyor.

ÇAĞRIYI OLUMLU VE YERİNDE BULDUĞU İÇİN

Kampanya duyurusunu işyerinin camına asarak halkı konuyla ilgili bilgilendiren Metin Kılıç, "Cumhurbaşkanımızın mesajını son derece olumlu ve doğru buluyorum. Ülkemizin mutlaka Türk parası ile iş ve işlemleri yapması gerekiyor. Ticaretin bu şekilde yürütülmesi gerekiyor. Yatırım yapmam, İnsanların da bazı şeylerden feragat etmesi gerekiyor çünkü birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Devletimize, Milletimize ve ekonomimize katkı sağlanacak. Ben tüm esnafımızın da benzer kampanyalar yapmasını istiyorum" dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı