10 Ocak Kutlama mesajları

10 Ocak Kutlama mesajları

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ KIRIKKALE İL BAŞKANI HAKAN DÜNDAR

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır

Basın Özgürlüğü Anayasa ile güvence altına alınarak düzenlemiş bir kurumdur. Çünkü ?basın özgürlüğü? kavramı aslında tek tek bireylerin haber alma haklarının birleşmesinden meydana gelen kamunun en dokunulmaz haklarından birisidir. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına saygılı bir medyanın bireylerin doğru olarak aldığı haberlerin milletin kalp ve akıl süzgecinden geçtikten sonra milli iradenin oluşumunda, ortak milli duyguların aktarılmasında, toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında çok önemli bir yeri vardır. Teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında basının önemi daha da artmış bulunmaktadır. Gelişen teknoloji ve çağa ayak uyduran Türk basını bugün, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da gelişmektedir. Hiç kuşkusuz ki Türk basının geldiği düzeyde, basın çalışanlarının fedakârca gösterdikleri gayretlerin büyük payı bulunmaktadır. Gazeteciler, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Görevlerini yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesaisi olmadan, yaz-kış demeden halkı bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu nedenle Gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren tüm değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevi başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI CEMİL BORA

Gazetecilik zorlu bir meslek

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir açıklama yapan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Bora ?Medya çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki çabaları takdire şayandır? dedi.

ZORLU VE MEŞAKKATLİ MESLEK 

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Bora ?Halkın süratli, tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, çağdaş ve demokratik bir toplum olmanın vazgeçilmez şartlarındandır. Habere ve bilgi kaynağına hızlıca ulaşma, elde ettiği bilgi ve haberleri kamuoyuna, okurlara ya da izleyicilere tarafsızca sunma işini üstlenen medya çalışanları, farkındalık, kamuoyu ve gündem oluşturabilme yönleriyle de çok önemli bir mesleğin uygulayıcılarıdır. Medya çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki çabaları takdire şayandır. Şüphesiz bu zorlu görevi yerine getirirken, maddi manevi birçok güçlükle karşılaşmakta, mesai kavramından uzak bu mesleği büyük özveri ve emek sarf ederek yürütmektedirler. Böylesine zor ve meşakkatli bir mesleğin mensubu olan yazılı ve görsel medya mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazetecilerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ