1 Kasım seçimi önemli bir dönemeç

1 Kasım seçimi önemli bir dönemeç

1 KASIM´DA KARAR VERİLECEK

1 Kasım seçimi önemli bir dönemeç

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "1 Kasım akşamı bizi Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu´nun kapısına Allah için yollamayın. Yolladınız gittik kapılarına. Çaldık kapılarını açtılar ama cimri çıktılar bizi eli boş gönderdiler" dedi.

KARAR VERİLECEK

Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale´ye gelen Bozdağ, bir düğün salonunda partisinin düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye´nin 1 Kasım´da tarihte önemli bir seçime gittiğini söyledi. Pazar günü her vatandaşın vereceği oylarla ülkenin geleceğine dair kanaatini söyleyeceğini belirten Bozdağ, "Türkiye önümüzdeki 4 yılda nasıl bir iktidar tarafından yönetilecek, kimler tarafından idare edilecek, muhalefet kimler olacak onun kararını verecek. 1 Kasım seçimi esasında tek başına iktidar ülke için hayırlı mıdır? Gerekli midir? Yoksa tam tersi midir bunun kararını vereceğiz. Bir referanduma gidiyoruz" diye konuştu.

HESAP SORUN

"Kim bu ülkenin üzerine hesap yaparsa yapsın bundan sonra medya, para babaları üzerinden, kirli ve karanlık odaklar üzerinden hesap yapmasın" diyen Bozdağ, "Çünkü artık hesabı gören de, defteri düren de Türk milletidir. Başkaları değildir. Biz Türk milletine inandık, güvendik öyle yola çıktık. Türkiye´nin hızını kesmek isteyenler hep bir araya geldiler. Yol kesmek için 7 Haziran´dan önce de öyle oldu. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbesi, Kobani hadiseleri ve seçim öncesi patlayan bomba dahil hepsi bu çerçevededir. Muvaffak da oldular. Tek başına AK Parti iktidarını 7 Haziran´da engellediler. Şimdi yeniden seçime gidiyoruz. Ankara´da bir bomba patladı. Vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Bu bombanın hedefi Türkiye, huzurumuz, güvenliğimiz, istikrarımız, insanlarımız arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağıdır. İstiyorlar ki bu ülkede Türk, Kürt, Alevi Sünni birbirine girsin, komşu komşuyu düşman bilsin. Karşı karşıya getirmek istiyorlar. Allah´a hamdolsun Türk milletinin basireti, sağduyusu, aklıselimi bütün tuzakları bozdu, bundan sonrada bozacak."şeklinde konuştu.

HERŞEY YOLUNDAYDI

Bozdağ,"7 Haziran akşamına kadar saat gibi işleyen bir Türkiye vardı. Her şey yolundaydı. Ancak 7 Haziran akşamı sonuçlar açıklandı, Türkiye´de her şey bozuldu. Huzurumuz, güvenliğimiz, istikrarımız, ekonomimiz sıkıntıya girdi. 4 ay geçti 5´inci aya giriyoruz. 5 aydır her şey daha kötüye gidiyor. 1 Kasım akşamı bizi Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu´nun kapısına Allah için yollamayın. Yolladınız gittik kapılarına. Çaldık kapılarını açtılar ama cimri çıktılar bizi eli boş gönderdiler. Siz cömertsiniz, cömert. Bereketlisiniz. Biz sizin kapınıza geldik. Sizin kapınızı çalıyor, size elimizi, avucumuzu açıyor, sizin kapınızda dilenci olmayı şereflerin en büyüğü kabul ediyoruz. Onun için gelin sandıkta iktidarı beraber kuralım."dedi. Bozdağ, programda,  AK Parti´ye katılanlara rozet taktı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız