Türkyılmaz, 146 bin TL´lik yolsuzluğu ortaya çıkardı

 Türkyılmaz, 146 bin TL´lik yolsuzluğu ortaya çıkardı

BU DAHA BAŞLANGIÇ...

 Türkyılmaz, 146 bin TL´lik yolsuzluğu ortaya çıkardı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçmiş dönemde oluşan yolsuzluğu gözler önüne seriyor. Yahşihan Belediyesi´nin geçmiş dönemde devlet adabını hiçe sayan uygulamaların olduğunu dile getiren Türkyılmaz, belediyede çalışan bir personelin ilçe sınırları içerisindeki işyerlerinden reklam ve işgaliye bedeli adı altında para toplayıp, zimmetine geçirdiğini açıkladı.

PERSONELİN AÇIĞINI ORTAYA ÇIKARDI

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi sonrası güçlü bir şekilde ilçe halkının oylarını alarak Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz, devlet adabı ve devlet disipliniyle çalışmalarını sürdürüyor. Kişiye değil halka hizmet desturuyla çalışma sergileyen Türkyılmaz, belediye içerisinde geçmiş dönemde oluşan yolsuzlukları bir bir ortaya çıkarıyor. Türkyılmaz, belediye bünyesinde çalışan bir personelin reklam ve işgaliye bedeli topladığını ve bu paraları zimmetine geçirdiğini açıkladı.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

?Bu daha başlangıç... İlerleyen günlerde kamuoyunu farklı yolsuzluk haberleriyle bilgilendireceğim? diyen Türkyılmaz, ?Belediyemiz bünyesinde çalışan personelin ilçemiz sınırları içerisindeki işyerlerinden işgaliye ve reklam bedeli toplayıp, zimmetine geçirdiği tespit edilmiştir. Tüm işyerlerinde tutanak tutulmuştur. Konu Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilmiş, yasal süreç başlatılmıştır. Zimmete geçirilen tutar 146 bin 275 TL´dir? şeklinde açıklama yaptı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ