Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz bize emanet

 Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz bize emanet

Kırıkkale Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ziyaret etti.

DERNEK BAŞKANI BİLGİ VERDİ
Ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal´dan Dernek faaliyetleri ve üyelerinin taleplerini dinleyen Komutan ?Derneğimizi ziyaret edip Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri ve Kahraman Gazilerimizle birlikte olmanın, sohbet etmenin ve sizlere manevi destek olmanın kıvancı içindeyim? dedi

ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN
Kocaoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü ?Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek uğruna çok kıymetli evlatlarınızı Şehit veren siz değerli ailelerimize ve aynı uğurda bedenlerinden çeşitli organlarını feda eden Gazilerimize Millet olarak şükran borçlu olduğumuzu bir kez daha ziyaretimiz vesilesi ile ifade etmek istiyorum. Garnizon Komutanlığı personeli sizin hizmetinizde, her zaman en yakınınızda olmuş ve olmaya da devam edecektir. Ziyaretimiz vesilesi ile Derneğimizin Başkanına, yönetimine ve üyelerimize faaliyetlerinizden dolayı teşekkür ederken, bütün Şehitlerimizi ve hayatlarını kaybeden Gazilerimizi rahmetle, hayatlarına devam eden Gazilerimizi ve Şehitlerimizin ailelerini şükranla anıyorum?

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ