Kırıkkale´yi Sanayinin Merkezi yapmak istiyoruz

 Kırıkkale´yi Sanayinin Merkezi yapmak istiyoruz

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Cemalettin Akdoğan, işadamlarını ve müteşebbisleri bir araya getirerek, şehirdeki sanayi potansiyelini yükselteceklerini söyledi.

Kent genelindeki işadamlarının bazı sıkıntıları olduğunu ve vize konusunda sıkıntılar olduğunu belirten Akdoğan, iş adamlarına yeşil pasaport verilmesi gerektiğini belirterek, hükümetin bu konuda çalışmalar yapması gerektiğini bildirdi.  İhracatta iş adamlarının ve esnafların önünün açılması gerektiğini belirten Akdoğan, bu konuda şehirde işadamlarını bilgilendireceklerini ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını belirterek, hizmeti sanayicinin ayağına getirmek için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

İDDİALAR ASILSIZ VE GERÇEKDIŞI

Bir gazetecinin, mevcut başkan Ahmet Varlı´nın Ömer Akçelik´in adaylıktan çekilmesi halinde Cemalettin Akdoğan´ın da aday olmayacağını ve listeye destek vereceğini açıkladığını ve bu konuda görüşleriniz nelerdir sorusuna cevap veren Akdoğan, böyle bir konunun gündemde olmadığını ve bunun asılsız bir iddia olduğunu açıkladı. Yine bir gazetecinin, Kırıkkale´nin Türkiye´de ihracatta 81 ilden 75´inci olduğunu ve bu başarısızlığın neden kaynaklandığı sorusu üzerine açıklama yapan Akdoğan, sanayicinin ve işadamının ayağına giderek ihracat konusunda onları teşvik edeceklerini söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ