Keskin Kaymakamlığından 405 aileye 150 TL harçlık

 Keskin Kaymakamlığından  405 aileye 150 TL harçlık

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, kurban bayramı nedeniyle 405 aileye 150 TL´lik nakdi yardım yapılacağını söyledi. İhtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyacını karşılama için böyle bir uygulama yaptıklarını belirten Köken, paranın banka hesabına yatırılacağını

BANKA HESAPLARINA YATACAK

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Keskin´de ihtiyaç sahibi vatandaşların bayram ihtiyaçlarının karşılanması için S.Y.D Vakfı tarafından nakit yardım yapılacak. Kaymakam Muammer Köken Başkanlığında 17 Ağustos Perşembe günü  yapılan S.Y.D Vakıf Mütevelli Heyeti toplantısında merkez ve köylerde yaşayan 405  aileye 150TL´lik nakdi yardım yapılması kararı alındı.  Yapılacak olan yardımların izdihama sebep olunmaması ve vatandaşların teşhir edilmemesi için banka hesaplarına Pazartesi gününden itibaren yatacağı açıklandı. Köken, kurban bayramı nedeniyle 405 aileye 150 TL´lik nakdi yardım yapılacağını söyledi.

 

YÜZLERİNDE Kİ MUTLULUK YETER

İhtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyacını karşılama için böyle bir uygulama yaptıklarını belirten Köken, paranın banka hesabına yatırılacağını ve böylelikle izdiham ve teşhirciliğin önüne geçilmesinin planlandığını bildirdi.  Köken konuşmasının devamında ;? Bayramlar toplum olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın artmasına vesile olmaktadır. İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların bayram öncesi temel ihtiyaçlarının giderilmesi ve mutlu bir bayram geçirmeleri için üzerimize düşen görevi yapmaktayız. Tüm vatandaşlarımızın şimdiden bayramlarını kutluyorum. Devlet mağdur vatandaşlarımızın her zaman yanındadır. Bayramların birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni ediyorum ? dedi.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ