İlçe ve köylere hizmetler sürecek

 İlçe ve köylere hizmetler sürecek

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Balışeyh İlçesi Dikmen Köyünden başlatılan sıcak asfaltlama çalışmaları açılış töreninin ardından Balışeyh İlçesini ziyaret ederek vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

KAYMAKAMDAN BİRİFİNG ALDI

Dikmen köyünden düzenlenen programın ardından Balışeyh İlçesini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz İlk olarak Balışeyh Kaymakamlığını ziyaretti, Kaymakamlığa gelişinde İlçe Kaymakam Vekili Önay Altuntaş ile daire müdürleri karşıladı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Haktankaçmaz, İlçe KaymakamVekili  Altuntaş´dan, Balışeyh ilçesi ile ilgili brifing  aldı.

 

VATANDAŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Vali Haktankaçmaz, esnaf ve vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Ardından Balışeyh Belediyesini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ı, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve belediye personeli karşıladı. İlçede yapılan çalışmalar ve İlçenin sorunları hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sunan Belediye Başkanı Dedelioğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Haktankaçmaz´a teşekkür etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ