Birbirimize daha sıkı sarılmalıyız

 Birbirimize daha sıkı sarılmalıyız

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır, birbirimize her zamankinden daha fazla candan ve gönülden sarılmalı" dedi.

MİLLETÇE BİRLİK OLMALIYIZ

Dini bayramların halkın heyecanla beklediği, büyük bir coşkuyla kutladığı, kırgınlık ve küskünlüklerinin sona erdiği, sevgi ve saygının, hoşgörü ve dostluğun öne çıktığı müstesna günler olduğunun altını çizen Vali Haktankaçmaz, "Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde, aziz şehitlerimiz ve onların bize emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizleri daha güçlü kılacaktır.? Dedi.

 

?HUZUR VE MUTLULUKLARA VESİLE OLSUN?

Sözlerini sonlandırırken Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ?Unutulmamalıdır ki bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Birbirimize her zamankinden daha fazla candan ve gönülden sarılmalı, birliğimize ve kardeşliğimize halel getirmek isteyenlere fırsat verilmemelidir. Bu duygularla tüm Kırıkkalelilerin ve İslam aleminin Kurban Bayramını gönülden tebrik eder, bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunarım" diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ