Kepçe yoksa kazma var

Kepçe yoksa kazma var

Gürler Mahallesi 687. Sokak 3 gündür susuz. İddiaya göre patlayan kanal için belediye ekiplerini arayan mahalle sakinleri ise ‘Kepçemiz yok' yanıtını aldı. Kazmayı küreği alıp işe koyulan esnaflar isyanda.

3 GÜNDÜR ÇALIŞAMIYORUZ

İddiaya göre Gürler Mahallesi’nde Gürler İlköğretim Okulu’nun hemen yanında bulunan 687. Sokakta 3 gün önce bir su borusu patladı. Belediye ekiplerine haber veren mahalleliler gelen yetkililerin kepçemiz yok yanıtı üzerine şok oldu. İncelemede bulunarak arızanın ancak kepçe yardımı ile giderilebileceğini söyleyen yetkililer şu anda çalışmak için uygun kepçe bulunmadığını söylediler. Ümidi kesen esnaflar ise kendi mağduriyetlerini gidermek için kazma küreği alıp kanalı tamirata girişti. Hakan Erkek Kuaförü sahibi Hakan Aksoy su olmadığı için 3 gündür müşterilerini geri çevirdiğini belirterek maddi zararlarının büyük olduğunu söyledi. 2 apartman ve birçok işyerinin susuz kalmasına neden olan arızanın bir an önce giderilmesini isteyen mahalle halkı konuyu bugün belediye başkanına taşımayı düşünüyor.

 

 

Haber Cemal Eroğlu

 

 



özgür keskin
8.11.2013 20:40:27
ben kırıkkaleye 2001 yılında geldım o gun den bu ne degısen hıc bır sey yok 6 içci 1 kepce ıle kırıkkale sorunu cozmeye calsıyorlar. ve 2 gun oldu kazılan yer kapanmadı sukur duruyor bırgunde o cukurda yaralı haberı alırsak hıc şaşırmam.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü