Seçimin ağır görevi sizde

Seçimin ağır görevi sizde

KÖY VE MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELEN AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ENVER KILIÇ: Seçimin ağır görevi sizde

KÖY VE MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELEN AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ENVER KILIÇ:

Seçimin ağır görevi sizde

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç Köy ve Mahalle Başkanları ile bir araya gelerek Sandık Yönetim Kurullarının oluşturulmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıç, ‘Sandık bir seçimin vazgeçilmez unsurudur ve burada en büyük görev de sizlerindir' dedi.

SİZLERE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Ak Parti Toplantı Salonunda gerçekleşen Köy ve Mahalle Başkanları Toplantısına Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Köy ve Mahalle Başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Kılıç, ‘Seçimde siz köy ve mahalle başkanlarına çok iş düşüyor. Seçimde en önemli şey köy ve mahalle başkanlarının teşkilatlanmasıdır. Sandık yönetim kurulu çalışmaları seçimin en önemli çalışmasıdır. Diğer partilere oranla bizim sistemli bir çalışmamız var ve onlar seçim çalışmalarına başlamadan biz bütün hazırlıklarımızı büyük oranda bitirmiş olacağız. Bunda sizlerin emeği çok büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

BİZLERİ TEMSİL EDİYORSUNUZ

Kılıç, ‘7 Haziran'da yapılacak seçimin yetki ve sorumluluğu sizde olacak. Parti olarak dedik ki oy vermeye gidecek vatandaşlarımızla köy ve mahalle başkanlarımız görüşsünler. Sizler seçmen nazarında bizleri temsil ediyorsunuz. Sandıkta görev alacak görevlilerin bilgilerini kontrol edin ve 31 Mart tarihine kadar bizlere teslim edin.  31 Mart'a kadar sandık görevlileri hazır olacak. Sürekli birbirimizle dayanışma içerisinde olalım' ifadelerine yer verdi. Kılıç, okul sorumluları, kat sorumluları ve sandık görevlileri ile ilgili Köy ve Mahalle Başkanlarına bilgiler verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız